Retourneren

Hopelijk gebeurt het weinig maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet naar jouw wens is.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van het product naar ons zijn voor eigen rekening. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@imkerijwinkellandjuweel.nl of gebruikmaken van het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

Vermeld het volgende bij annulering:

  • jouw ordernummer;
  • het artikel dat je wilt retourneren;
  • reden van retour;
  • ​het bankrekening waarop het aankoopbedrag kan worden teruggestort.

We zullen dan vervolgens een bevestiging van je retourmelding sturen. Zorg dat de producten onbeschadigd en ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten.

Retour-adres:
Kwekerij Landjuweel / Imkerijwinkel Landjuweel
Boomdijk 12
4651 XG Steenbergen

Download Retourformulier